Kjøps- og leveransevilkår

Bestilling og frakt
Bestilling på Brilleverden.com innebærer samtidig aksept av våre vilkår og vår personvernpolicy. Vi leverer i hele Norge inkludert frakt og moms. Bestillingen leveres til postkasse med Posten. Forventet leveringstid er 1-3 virkedager. På bakgrunn av den nåværende pandemien kan det forekomme ytterligere leveringstid.

Bestillingserklæring
En ordrebekreftelse vil bli sendt direkte etter kjøpet til den oppgitte e-postadressen. Det er viktig at det blir oppgitt en gyldig e-postadresse for at vi skal kunne sende deg informasjon om mulige forsinkelser osv.

Betalingsalternativer
Vi tilbyr betaling med Amex, Apple-pay, Mastercard, Visa og Paypal. Ved å klikke på "Fullfør kjøp" samtykker du i Brilleverdens vilkår og vår policy for personvern. Ingen kortinformasjon vil bli lagret hos oss. 

Angrerett og retur
Du har rett til å heve kjøpet uten å oppgi noen grunn innen 14 dager fra bestilling. Du må da returnere produktet i samsvar med gjeldende forbrukerlovgivning. Angrefristen utløper 30 dager etter at du eller noen tredjepart, annen enn transportøren, tar varen(e) i fysisk besittelse.

Hvis du ønsker å utøve angreretten, sender du en melding om at du vil angre kjøpet via e-post.

Frakt for en returnert vare er kundens ansvar.

Refusjon
Refusjoner vil bli gjort til den samme betalingsmåten som opprinnelig ble brukt til kjøpet innen 30 dager etter ankomst.